Despre mine

Salut, sunt Crina Dodea

Primele mele vizite la coafor, alături de mama mea îmi sunt primele amintiri pe care le am în legătură cu aranjarea părului.
Eram fascinată de tot ce vedeam în salon și mi se părea totul atât de simplu…

Am crescut și am început să coafez, chiar aș putea da din casă și să spun că uneori chiuleam de la școală cu o colegă și mergeam acasă să ne întindem părul. 

La vârsta de 20 de ani m-am înscris la cursul de bază și au început, oficial, mânuțele mele să-și facă de cap și să creeze. 
Dintotdeauna admiram miresele și coafurile lor și îmi place enorm să fiu alături de ele și să le dau o stare de bine, răsfățându-le în primele ore ale dimineții. 

Din tot ceea ce știu vreau să împărtășesc cu oameni pasionați de coafuri și am o satisfacție enormă când văd evoluția lor după ce colaborăm. 

Când vine vorba de ‘coafuri’, eu prima dată îmi imaginez oglinda și starea, zâmbetul clientei la final. Asta ma ghidează și îmi pune creativitatea la bătaie.

4900+

cursanți care au parcurs minicursul GRATUIT

74+

cursanți care au parcurs cursul ONLINE de 5 săptămâni

250+

cursanți care au parcurs cursurile fizice

1000+

coafuri

Ce pot face pentru tine?

Din experiența mea, doresc să împărtășesc cu tine tehnici, trucuri și tot ce ai nevoie pentru a realiza coafuri de la 0. Vei vedea că insist pe primii pași, pe o pregătire corectă a părului și prefer să aloc mai mult timp unei coafuri, decât să mă grăbesc și să lucrez cu stres, ceea ce îți recomand și ție. Creația este creație și merită să ne bucurăm de proces, de ceea ce facem.