WEBINAR GRATUIT

Transformă-ți pasiunea pentru coafuri în profit

Învață cum să încasezi la fiecare coafură prețul pe care ți-l dorești

Webinarul este gratuit, dar este nevoie să te înscrii acum!

Din acest webinar vei afla:

Voi prezenta aspecte importante care influențează direct prețurile și pe care mulți hairstyliști nu le iau în considerare, dar care afectează încasările.

Voi aborda tema ”iubesc ceea ce fac, dar știu că nu fac avere din asta”, o credință pe care poate o ai și tu și voi pune reflectoarele pe ceea ce simți atunci când coafezi și cum asta te poate ajuta ca să-ți monetizezi abilitățile astfel încât să te bucuri de succes.

Vei descoperi cum să-ți evaluezi munca, să comunici valoarea serviciilor către cliente și cum să te convingi tu pe tine prima dată că meriți prețul pe care ți-l dorești.

Înveți cum să îți construiești credibilitatea în fața clientelor și să-ți creezi o reputație solidă ca hairstylist. Vei primi recomandări de practici care te ajută, dar și de exemple ”AȘA NU” astfel încât să vezi importanța reputației în stabilirea prețurilor. 

Vei afla ce deserviciu îți faci ție, dar și clientei atunci când, la finalul coafurii, visezi să încasezi un anumit preț, dar real n-ai curaj și încasezi mai puțin. Vei descoperi cum percep atunci clientele valoarea serviciului tău.

Vei înțelege de ce nu ai motivație uneori și poate chiar pui la îndoială continuarea ta ca hairstylist în acest domeniu. 

Vei fi mai conștientă de aspectele care influențează cheltuielile din salon, vei rosti cu mai mult curaj prețul coafurii fără să fie nevoie să faci diverse reduceri și fără să te simți vinovată. 

După întâlnirea noastră te vei simți mai încrezătoare, iar dacă vei dori să începi real să notezi pe hârtie și să faci calcule, îți vin în ajutor cu un super instrument pregătit special pentru tine.

Am scris o carte în care te învăț pas cu pas cum poți să îți calculezi costurile cu materia primă, cheltuielile și tot ce ar trebui să includă un preț corect. Am creat spații destinate în care poți nota și în urma calculelor, vei afla prețul unei coafuri, în medie. 
Asta te va ajuta să-ți construiești lista de prețuri.

Am denumit-o GHID pentru că vreau să te simți ghidată. Îți sunt alături, nu ești singură în acest proces.

Lansarea ghidului se va face online, în acest live 🎉

Se va putea achiziționa imediat după lansare cu precomandă.
Participă și tu live pentru că am pregătit și o surpriză!

Acest webinar este susținut de:
Crina Dodea – Hair designer, Fondator & Trainer în cadrul Dream Art Academy
Crina Dodea lucrand in coafor

În domeniu de peste 15 ani, am avut mereu o dorință de a evolua și de a fi la curent cu tehnicile noi. 
Am înființat salonul propriu de la 0 și timp de 10 ani am muncit zilnic pentru ca el să devină locul unde clientele se simt foarte bine și sunt răsfățate cu servicii de calitate. 

Pe lângă aceste obiective pe care le are fiecare hairstylist, fără excepție, mi-am mai dorit să-l fac profitabil.

De-a lungul timpului am schimbat zeci de liste de prețuri și aveam multe din temerile cu care se confruntă acum mulți stiliști. 

Din experiența acumulată vreau să ofer mai departe informații, tehnici, tipsuri care îi vor scuti de frustrări, stimă de sine scăzută, dar și de venituri mici.

De 4 ani am vândut afacerea cu tot cu brand, dar am continuat să mă dezvolt inclusiv în zona de marketing & business și prețurile cu care lucram înainte fac parte din istorie.

Cartea pe care am scris-o este dedicată stilistului care vrea să își prețuiască timpul, adică VIAȚA și să se bucure cu adevărat de munca lui, nu doar să supraviețuiască de la o lună la alta cu încasări mediocre.

Hai în webinar să vezi că SE POATE să încasezi ȘI TU mai mult pentru coafurile pe care le realizezi!

Crina Dodea webinar

Webinarul este gratuit, dar este nevoie să te înscrii acum!